Fotograf Milan Stryja Teplice

+420 722 077 021
Milan Stryja

O mně

Jsem profesionální fotograf z Teplic s 25 lety zkušeností. Pracuji po celé České republice a zaměřuji se na špičkové portréty, dynamické sportovní fotografie a uměleckou tvorbu. Pro své zákazníky také natáčím a stříhám videa, animuji.

Pro focení mám k dispozici plně vybavený fotoateliér v Teplicích, ale rád pro vás naleznu i zajímavé lokace pro pořízení opravdu unikátních fotografií. V případě potřeby zajistím asistentku, vizážistku či stylistku.

Každý klient pro mě představuje unikátní projekt a výzvu, ať už je výsledkem titulka časopisu, billboard nebo domácí fotoalbum. Zakládám si na kvalitních výstupech s důrazem na přirozenou krásu.

Mezi mé firemní zákazníky patří Lázně Teplice / Thermalium, Galerie Teplice, FK Teplice, TJ Sokol Srbice, Město Teplice, VUHU Most, Botanická zahrada Teplice, Studio Jana Burdová, Relax Sports Club, RLC Dragons Krupka, Olympia Teplice, Babor, ANO a ODS Ústecký kraj / Teplice, Zahradnictví Dvořák a syn, Platinum Nails, Global pack, Panattoni, Redken, rekordman David Vencl, Belly Boo, Skin Rituals, Centrum sportovní ortopedie a medicíny Teplice, web mosteckejezero.com a další.

Cena mé práce se liší dle složitosti zakázky, většinou se však pohybuje mezi 2 000 a 4 000 Kč za hodinu focení či natáčení + DPH.

Nabízím také individuální i skupinové kurzy focení a workshopy. Cena je od 2 000 Kč s DPH na osobu za tříhodinový kurz pro 5–10 osob, nebo individuální výuka za 2 500 Kč s DPH za hodinu.

Mimo focení jsem také manžel a otec dvou synů, aktivní otužilec a bývalý a snad i budoucí rekreační sportovec ☺

Fotograf Milan Stryja
Zavolat Napsat Milan Stryja Logo